Wie wij zijn…

KeekYourChange weet als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te leveren. Vanuit deze visie stellen wij per opdracht een team van professionals samen die uw project tot een succes brengen. Wij werken samen met echte vakspecialisten die, binnen hun specialiteit, bij uw team het beste naar boven halen. Zij doen dit door op de hoogte te blijven en zich bijtijds bij te scholen zodat zij u het beste kunnen leveren.

Tom Keek

Is verandercoach en eigenaar van KeekYourChange. Hij ontwikkelt teams met meer focus op doel en resultaat, sterker strategisch manoeuvreren, scherper stakeholdermanagement en rolvast handelen. Zijn werkwijze is ‘werkend leren en lerend werken’ in workshops, teamtrajecten en werkconferenties.

Hij is het meest effectief in teams die voor een complexe maatschappelijke opgave staan in een omgeving die snel verandert. Programma Aanpak Fraude, Programma Radicalisering en Polarisatie, Directie Burgerschap en Informatiebeleid, Directie Integratie en Samenleving, Relatie en Service Level Management van de Nationale Politie, Stakeholdersconferentie Grote Steden.

tom@keekyourchange.nl  |  +31 6 251 587 90